Tur til Rønningen

I knallflott høstvær tok vi i dag turen til Rønningen. Med matpakke, sjokolade, kaffe, kakao og saft tok vi fatt på den “lange” veien til Rønningen fra Granåsen skisenter.

Etter noen hundre meter ble vi ønsket “god tur” fra tur-trollet 🙂

Når vi hadde gått ca 1,5 km, så begynte det å tære på kreftene til små føtter. Sigrun og Thea mente det var på høy tid å stoppe, slik at vi snart kunne spise (sjokolade). Men, vi ble enige om å prøve litt til. Det var ett lurt valg, for kun noen meter etterpå fikk vi se skogens konge komme ut å hilse på oss.

Han hadde det rimelig travelt, men alle fikk sett godt på han og var veldig enig i at onkel Jon burde ha vært her nå. Da hadde vi fått elg-kjøtt til middag 🙂

 

 

Turens høydepunkt ble nådd etter en liten times gange, og lunch i knallsol på Rønningen gård var godt for store å små. Turen hjem igjen gikk kjapt, uten at vi fikk sett noe mer til elgen… Alle var enige om at det var en knallflott tur, men enkelte små føtter mente at vi ikke trengte å dra tilbake til Rønningen på en liten stund…. jaja -vi får se hva neste mål blir 🙂

 

 

This article has 1 Comment

Leave a Reply