Just another WordPress site

Få Netflix med amerikansk utvalg

“Alle” vet om Netflix i Norge nå, og det er sikkert mange som også irriterer seg litt over at det ikke er et supert utvalg av filmer der enda (men det kommer ifølge Netflix). Men i USA derimot, er det mange filmer i Netflix – så hvorfor kan ikke vi se disse i Norge.. ? Rettigheter, rettigheter og atter rettigheter….

Men fortvil ikke – det er en mulighet, som er helt gratis, for oss også :) Det tar deg 10 sekunder hvis du bruker Firefox.

Slik går du frem:

  • Start FireFox (overrasket nå ? :) )
  • Trykk på “Tools” menyen (eller “Verktøy” om du har norsk utgave)
  • Trykk på “Add ons” (eller “Utvidelser” om du har norsk utgave)
  • I søkefeltet, så søker du etter “Media hint”
  • Velg installer (til høyre for “Media hint”)

Så går du til netflix.com (ikke .no) og logger inn med din vanlige brukerkonto – og se der, du har hele utvalget som USA har :)

Dette fungerer på andre ting enn Netflix også, “Media hint” er ikke så mye annet enn en virtuell tunell til en server i USA. Man kan sikkert spørre seg hvordan dette kan være gratis, så jeg anbefaler at man slår av denne utvidelsen når man ikke ser film…. :) (Det har aldri skadet å være litt ekstra paranoid på internett). Du slår den av ved å gå inn på utvidelser / add ons igjen, her får du et valg for å slå av/på de forskjellige utvidelsene du har installert.

Merket meg at hatigheten ikke var superduper, men den holdt til å se film – noen ganger var lyden litt i usynk, men ikke værre enn at det gikk greit. Og nei – man får ikke norsk tekst på filmer som hentes fra den amerikanske netflix løsningen…

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 21 other subscribers

Archives