Få Netflix med amerikansk utvalg

“Alle” vet om Netflix i Norge nå, og det er sikkert mange som også irriterer seg litt over at det ikke er et supert utvalg av filmer der enda (men det kommer ifølge Netflix). Men i USA derimot, er det mange filmer i Netflix – så hvorfor kan ikke vi se disse i Norge.. ? Rettigheter, rettigheter og atter rettigheter….

Men fortvil ikke – det er en mulighet, som er helt gratis, for oss også 🙂 Det tar deg 10 sekunder hvis du bruker Firefox.

Slik går du frem:

  • Start FireFox (overrasket nå ? 🙂 )
  • Trykk på “Tools” menyen (eller “Verktøy” om du har norsk utgave)
  • Trykk på “Add ons” (eller “Utvidelser” om du har norsk utgave)
  • I søkefeltet, så søker du etter “Media hint”
  • Velg installer (til høyre for “Media hint”)

Så går du til netflix.com (ikke .no) og logger inn med din vanlige brukerkonto – og se der, du har hele utvalget som USA har 🙂

Dette fungerer på andre ting enn Netflix også, “Media hint” er ikke så mye annet enn en virtuell tunell til en server i USA. Man kan sikkert spørre seg hvordan dette kan være gratis, så jeg anbefaler at man slår av denne utvidelsen når man ikke ser film…. 🙂 (Det har aldri skadet å være litt ekstra paranoid på internett). Du slår den av ved å gå inn på utvidelser / add ons igjen, her får du et valg for å slå av/på de forskjellige utvidelsene du har installert.

Merket meg at hatigheten ikke var superduper, men den holdt til å se film – noen ganger var lyden litt i usynk, men ikke værre enn at det gikk greit. Og nei – man får ikke norsk tekst på filmer som hentes fra den amerikanske netflix løsningen…

Leave a Reply