Spinnmaraton

Screen Shot 2013-03-06 at 08.03.37Da ble det en økt med spinning igjen – dvs spinnmaraton. 180 minutter med spinning.

Spinnmaraton på 3T er delt i 3 økter med 3 forskjellige instruktører og 3 forskjellige “løyper”. Temaet for dagens maraton var “71 grader nord”. Vi startet på Lindesnes og skulle opp til Nordkapp. På veien dit var det musikk fra forskjellige deler av landet. Første økt ble en klatreøkt over Dovre. Så ble det en økt i bymarka i Trondheim, og til slutt ble det litt klartring og litt tempo opp til Nordkapp (vi måtte få litt tempo når vi kom til Finmark og all myggen 🙂 )

Prøvde å holde pulsen i sone 3/4 under hele økta i dag, ikke noen topper opp mot sone 5 denne gang. Kjenner det blir tungt ja etter noen timer, men hvis man skal sykle noen lengre ritt til sommeren så må man vel greie dette 🙂 Men langkjør til sommeren er nok ikke helt det samme som 180 minutter på spinnsykkelen (håper jeg 🙂 )

Endomondo ble ikke brukt til å logge denne økta, her ble det kun Polar klokka: https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=345c54170b578db946274642867ff5ed

Leave a Reply