Få betalt for iPhone bilder

mzl.pwtsqnhi.320x480-75Har du lyst til å tjene $5 for et iPhone bilde? Da er Foap det du er på jakt etter. Foap er et svensk firma som har laget en app som gjør det enkelt å kunne få betalt for et bilde du har tatt.

Her er hvordan det fungerer: Først last ned Foap fra AppStore (Android kommer snart sies det). Lag deg en konto, og du er klar til å laste opp bilder fra telefonen. Alle bilder du laster opp må du tagge så godt som mulig. Jo bedre du tagger bildet, jo større er sjansen for at noen finner bildet. Men før du får lov til å selge bildet, så må det godkjennes. Alle bilder som blir godkjent blir lagt ut for salg. Bildene selges for $10, Foap tar halvparten og du da siste halvpart.

Foap selger bildene i pakker, eller individuelt. Det er mulig å kjøpe bildene via appen eller via web. Som oftest er det firma som kjøper bildene. De bruker bildene til bla reklame eller markedsføring. Fordelen med at firma bruker bilder som ligger hos Foap er at de nå får bilder som er fra den plassen de ønsker å reklamere for, eller at de inneholder informasjon rundt akkurat det temaet de er på jakt etter.

Det som også er spennende er at Foap tar i mot oppdrag.  F.eks. så trenger noen et bilde av en person som ser ut som en rosa elefant…  Da sender du oppdraget til Foap, og oppdraget dukker opp på appen til alle som har installert denne. Så kan alle få muligheten til å finne et bilde som passer til oppdraget.

En annen fordel med dette er at bildene man tar, kan selges flere ganger. Og det aller beste – du eier bildet. Foap selger bare en lisens for å bruke bildet.

Lykke til med salget 🙂

 

Leave a Reply