Ferierapport 2

Sol på Kleopatra stranden
Sol på Kleopatra stranden

En ny fererapport fra varme Tyrkia. Her er det fortsatt rundt 40 grader i skyggen, så det er deilig å kunne ligge ved bassengkanten om dagene. Gratis drikke er heller ikke det dummeste når det er så varmt 🙂

Siden sist så har kameraet vårt gått i stykker. Vanntett kamera tålte ikke vann ser det ut til… 🙁 Helt dødt. Har sjekket om det er kamera å oppdrive i Alanya, men det var ikke så enkelt. Fikk et par tilbud, alle elendige. Det “beste” tilbudet var på et Olympus kamera, det skulle de “bare” ha 2500,- for. Sikkret greit det, hvis man ser bort ifra at modellen de prøvde å selge med var nesten to år gammel… jadda…

Hvis vi ikke finner noe annet kamera, så får iPhonene våre gjøre nytten som feriekamera. Ikke helt det sammen, men når nøden er størst osv..

Men vi koser oss uansett. Har vært på Løvenes konge show, det var faktisk ganske bra. Sigrun Sofie og Thea Hermine storkoste seg. Så har vi vært på båttur for å se oss rundt i Alanya fra sjøsiden. Her koste Renate seg kjempegodt. Sigrun, Thea og Hege ble sjøsyke. Så vi hoppet av båten på første mulige stopp og tok en taxi til Kleopatra stranden. Så da har vi vært på en strand som er kunstig også. Historien sier at Kleopatra fikk stranden i bryllupsgave, og det ble fraktet sand fra Egypt til Tyrkia for å lage stranden. De brukte 40.000 skip med sand for å lage stranden. Ikke dårlig 🙂

Noen bilder fra de siste dagene:

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply