Windows Store

Skjermbilde 2013-08-06 kl. 18.24.01Føler du at Windows Store til tider kan være litt uoversiktlig. Eller ønsker du bare en oversikt over hvilke applikasjoner som er nyest, eller akkurat oppdatert ? Da kan jeg anbefale MetroStore Scanner websiden til deg.

MetroStore Scanner er en webside som holder oversikt over alle applikasjoner som er publisert i Windows Store.

Her kan du se hvilke applikasjoner som nylig er lagt til. Hvilke applikasjoner som har blitt oppdatert. Eller bare en statestikk over når applikasjoner har blitt oppdatert i det siste.

Hvis ønskelig kan man også filtrere på land, for å se hvilke applikasjoner som er tilgjengelig i de forskjellige landene. F.eks. så kan du se at det nå er i ca 111000 applikasjoner i Windows Store, men bare litt over 60000 som er tilgjengelig i Norge…

Leave a Reply