Lys på sykkelen

BRANDED-Back-to-FrontNå som høstmørket begynner å komme, så er det snart på tide å se om lysene fungerer på sykkelen. For du husker vel at det er påbudt med lys på sykkelen når det blir mørkt ? 🙂

Det finnes et hav av forskjellige lys til sykler, her får du kjøpt lys fra 19,90 på Biltema, til over 1000,- på Gmax… Hva du skal velge er mye opp til hva du skal bruke det til.

Hvis du sykler mye i trafikken, så er synlighet veldig viktig. Her kom jeg over en “ny” type sykkellys hvor du skiller deg litt ut og blir veldig synlig i trafikken. Lyset er ikke av den billigste sorten, men du vil garantert skille deg ut 🙂

Revolights er en type sykkellys som monteres på hjulene. Lyset består av mange små lysdioder. Når lysdioden kommer i korrekt possisjon så lyser den, for å slukke igjen når den ikke er i korrekt possisjon. Jeg er usikker på hvor godt lyset lyser opp fremover, men hvis man er en person som sykler mye på trafikert vei og ønsker å vises så er nok dette et lys som vil fungere veldig bra. Batteripakken leverer strøm til lysene i ca 4 timer står det på produsenten sin hjemmesiden, og denne lades opp igjen ved hjelp av en USB lader.

Lysene passer ikke på alle type sykler, så hvis du velger å kjøpe dette så må du sjekke om det passer på din sykkel. Sjekk ut produsenten sin hjemmeside for å handel. http://revolights.com

Leave a Reply