Trondheimsrittet 2013

trondheimsrittetDa var vi ferdige med Trondheimsrittet 2013 også.

Rittet går fra Brattøra, via Ila (hvor tiden starter) og til Skistua. 11,7 km totalt – mens selve rittet er på 7,8 km. Starten fra Brattøra til Ila er med følgebil, så det er en “rullende start” når vi kommer til Ila.

Greit med noen kilometer oppvarming først. Fra Ila går det opp, opp og videre opp til Skistua. Her forflytter vi oss ca 430 høydemeter fordelt på 7,8 km (i snitt 4,9% stigning). Det er ikke mye rom for pause på turen oppover, man får tatt seg litt igjen etter Byåsen butikksenter hvor det flater litt ut, men ellers er det bare å bite tenne sammen og tråkke til.

Godt fornøyd med årets tid også. Uoffisiell tid ble i år 27.04 (venter fortsatt på offisiell tid enda 🙂 )

Som vanlig er både Endomondo og Polar med på rittet. Litt skuffet over Endomondo denne gangen. Jeg trodde at når man valgte rute, så tok Endomondo tiden kun på denne delen – men nei, den tok hele turen.. Så jeg fikk ikke ny pers på ruta.. 🙁 Men med Polar så trykte jeg på etappe knappen når jeg passerte start på Ila og mål på Skistua, så her kan du se helt uoffisielt tiden på strekningen. Regner med at den offisielle tiden kommer snart på trondheimsrittet.no

This article has 5 Comments

Leave a Reply