World tour

mtdessertisland-rideI dag har jeg, sammen med Fresh Fitness på Tiller, vært på Mt Desert Island utenfor USA!

Ja ikke fysisk, men virtuelt. Jeg prøvde meg på Fresh Fitness sin World tour sykkel økt.

World tour øktene besøker ett nytt land hver mnd. Hvor det er lagt opp til en løype på 60-70 minutter. Her er det ingen instruktør, og alt er opp til deg. Det blir litt som å sitte på sykkelrulla hjemme. Du må tråkke til i “bakkene”, men her er det ingen som sier når du skal gjøre det. Kun en liten beskjed på skjermen om at nå klatrer vi. Dessverre så følte jeg at musikken ikke hang helt med hva du skulle gjøre. F.eks. så var det ingen endring i takten når man skulle klatre. Det hadde nok gjort timen mye bedre om musikken var “synkronisert” med oppgavene.

Polar var med på timen her også.

Kan trygt anbefale denne timen til andre som har lyst til å prøve en spinningtime som ikke er helt som de andre 🙂

Leave a Reply