Skitur

20160123_112640Lørdag var det klart for skitur. Tur til Rønningen var på programmet. Alle var enige om at dette var et super turmål. Hit hadde vi gått flere ganger på sommer/høst føre, og alle kjente til veien….

Men – utfordringen lå nå i at vi startet litt lengre ned enn hva vi bruker. Normalt har vi gått forbi hoppbakken, og videre inn mot stien til Rønningen. Denne gangen startet vi til høyre på parkeringsplassen på Granåsen, og da ble det litt annerledes.

Nå ble plutselig turen litt lengre. Etter 30-40 minutter syntes både Thea Hermine og Sigrun Sofie at vi snart måtte komme frem. Begge to mente også at vi ikke hadde gått helt rett, siden alt var ukjent for de. Men joda, far i huset skulle videre. Litt sjokolade og vi var på vei igjen. Nå passerte vi etterhvert Stykket, og vi var alle enige om at dette var kanskje ikke helt veien til Rønningen. Men vi kunne jo ikke gi oss helt nå. Da vi passerte Marka så vi heldigvis noen skilt som sa Rønningen. Da ble det nytt giv i Thea og Sigrun. Etter rundt 3 timer var vi så på plass på Rønningen. Matpakken smakte ekstra godt nå. Turen fra Rønningen til Granåsen gikk lekende lett etterpå.

Tilbake i bilen var alle enig om at turen var litt lang, men det var en flott tur.

20160123_143043_001 20160123_143523

 

 

 

 

 

 

Denne gang var også Garmin FR630 med på turen 🙂

Leave a Reply